Gear, gadgets og grej

Mit privilegium som IT-journalist er, at jeg har lov til - i embeds medfør - at beskæftige mig med de tre vigtige G'er: Gear, Gadgets og Grej! 

Jeg har gennem mere end 20 år i faget testet, beskrevet og forklaret stort set alle typer af elektronisk legetøj og begærsobjekter. Jeg har lavet hitlister, historiske oversigter, klummer. You name IT. Artiklerne på denne side er ment som punktnedslag, og repræsenterer nogle af mine personlige favoritter.

Formålet med disse sider er at give dig, kære læser, et overblik. Og selvfølgelig også at gøre reklame for, hvad jeg kunne skrive for dig. God fornøjelse.

 

Disclaimer

Da der er tale om artikler, som er skrevet over en længere årrække, for flere forskellige medier, vil der uundgåeligt være gentagelser ind imellem, ligesom nogle artikler vil være overhalet af nye begivenheder. Jeg har ikke forsøgt at opdatere alle artikler, men betragter dem som øjebliksbilleder fra udgivelsestidspunktet. For at lette forståelsen har jeg dog sørget for at understrege, hvornår tallene i artiklerne har været gældende.

Denne side er opdateret d. 16-01-2012. Alle artikler er ©:John Alex Hvidlykke. Kopiering forbudt. Citat med tydelig kildeangivelse tilladt. Links er velkomne.