Fremtidens historie

Computerens historie er historien bag den fremtid, vi er på vej imod. Den er også min hobby - og en del af mit arbejde.

Selv om jeg siden 1990 har skrevet om hvad som helst, der har med computere at gøre, har jeg grebet chancen med stor fornøjelse, når muligheden bød sig for at skrive historieartikler og portrætter af computerverdenens foregangsmænd. Her finder du en samling artikler om emnet.

 

 

Disclaimer

Da der er tale om artikler, som er skrevet over en længere årrække, for flere forskellige medier, vil der uundgåeligt være gentagelser ind imellem, ligesom nogle artikler vil være overhalet af nye begivenheder. Jeg har ikke forsøgt at opdatere alle artikler, men betragter dem som øjebliksbilleder af historien, som den så ud på udgivelsestidspunktet. Når jeg eksempelvis sammenligner historiske computere med "en moderne pc", kan der i nogle tilfælde være tale om en pc, som de så ud i 1997. For at lette forståelsen har jeg dog sørget for at understrege, hvornår tallene i artiklerne har været gældende.

Denne side er opdateret d. 16-01-2012. Alle artikler er ©:John Alex Hvidlykke, på nær "Et halvt århundrede med hypertekst", som er ©:Taina Hvidlykke. Kopiering forbudt. Citat med tydelig kildeangivelse tilladt. Links er velkomne.