Klummer, humor og blogs

Jeg kan godt lide at skrive forklarende artikler. Men jeg er rigtig i mit es, når jeg får lejlighed til at stikke troldsplinten i egt øje, og skrive kommentarer, klummer og blogs.

First things first. Når jeg åbner et magasin eller en avis, er mit formål at blive informeret og opdateret. Men når pligtstoffet er overstået, kommer jeg til endelig til det sjove: Klummen eller kommentaren, der sætter det læste stof i perspektiv og giver anledning til at trække på smilebåndet, løfte højre øjenbryn eller slet og ret skraldgrine.

Som professionel skriverkarl opfatter jeg klummen som det ædleste og mest raffinerede håndværk. Og når jeg selv har lejlighed til at lave den, føler jeg mig privilegeret. Især da mulighederne for at skrive humoristisk om netop IT og hjemmelektronik er særdeles sjældne. Her er et udvalg at de kommentarartikler, klummer og blogs, jeg har haft fornøjelsen at lave gennem tiden. Jeg håber, at du vil have lige så stor fornøjelse af at læse dem, som jeg havde af at skrive dem.

 

Disclaimer

Da der er tale om artikler, som er skrevet over en længere årrække, for flere forskellige medier, kan der være gentagelser ind imellem, ligesom nogle artikler vil være overhalet af nye begivenheder. Jeg har ikke forsøgt at opdatere alle artikler, men betragter dem som øjebliksbilleder på udgivelsestidspunktet. For at lette forståelsen har jeg dog sørget for at understrege, hvornår tallene i artiklerne har været gældende.

Denne side er opdateret d. 16-01-2012. Alle artikler er ©:John Alex Hvidlykke. Kopiering forbudt. Citat med tydelig kildeangivelse tilladt. Links er velkomne.